ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

* ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ * ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ * ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9 ΩΡΑ 17:00 *

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 1 - 0

Σε ενα παιχνιδι που αξιζε τουλαχιστον την ισοπαλια, η Δοξα γνωρισε την ηττα με σκορ 1-0 στα τελευταια λεπτα του αγωνα.
Ηταν ενας αγωνας που οποιος εβαζε γκολ θα κερδιζε το παιχνιδι, αφου δεν υπηρχαν οι κραυγαλεες φασεις και ευκαιριες για να σκοραρουν οι ομαδες.

Και συμφωνα με τις ευκαιριες του αγωνα, η Δοξα θα επρεπε να ειναι αυτη που επρεπε να παρει τους τρεις βαθμους της νικης, αφου ειχε δυο δοκαρια με τον Μισκο, το πρωτο στο 13' οταν σε απευθειας εκτελεση φαουλ η μπαλα σταματησε στη συμβολη των δοκαριων και το δευτερο στο 25', σε δυνατο σουτ εξω απο την περιοχη, σημαδεψε το δεξι καθετο δοκαρι του τερματοφυλακα των Ποντιων.
Επισης η Δοξα μπορουσε να σκοραρει στο 87', οταν ο Τανουσης βρεθηκε απεναντι απο τον αντιπαλο τερματοφυλακα, σουταρε δυνατα, αλλα ο γκολκιπερ των Ποντιων απεκρουσε και χαθηκε η ευκαιρια για την ομαδα μας.
Σ αυτες τις ευκαιριες της Δοξας, η ομαδα των Ποντιων εχει να αντιπαραθεσει το γκολ στο 85' με κεφαλια και ανουσιο παιχνιδι κατοχης μπαλας στο κεντρο του γηπεδου.
Στα θετικα απο την ηττα, ειναι η καλη παρουσια του 15χρονου Τανουση για πρωτη φορα στην ενδεκαδα και για ενα 10λεπτο του Ανθρακεα Χαρ. και Κατσανου Στ.
Στοχος της ομαδας ειναι στα υπολοιπα παιχνιδια του πρωταθληματος, να παρουν αυτα τα παιδια παιχνιδια στα ποδια τους, ετσι ωστε να ειναι ετοιμοι για το νεο πρωταθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου