ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

* ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ * ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ * ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9 ΩΡΑ 17:00 *

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 1 - 1

Ισοπαλοι με σκορ 1-1 αναδειχθηκαν σημερα Θυελλα Στενημαχου και Δοξα Ναουσας, για την 19η αγωνιστικη, 3 αγωνιστικες πριν το τελος του πρωταθληματος.
Μια ισοπαλια που κραταει και τις δυο ομαδες στην 3η θεση της βαθμολογιας, με 30 βαθμους ( πατηστε ΕΔΩ για να δειτε τη βαθμολογια).
Βεβαια η ισοπαλια αφηνει μια πικρια στην ομαδα μας, αφου ειχε παρα πολλες ευκαιριες για να παρει τη νικη,αλλα ειτε η αστοχια των παικτων μας, ειτε η ικανοτητα του αντιπαλου τερματοφυλακα, βοηθησαν ετσι ωστε να παραμεινει αυτο το 1-1.

Χαρακτηριστικο της υπεροχης της Δοξας, το 20λεπτο 40'- 60' που χαθηκαν 6 πολυ καλες ευκαιριες για να κερδισει το παιχνιδι.
Το παιχνιδι ξεκινησε με παιχνιδι κεντρου, αφου καμια απο τις δυο ομαδες δεν ειχε καποια ευκαιρια να ανοιξει το σκορ.
Στο 25' η Δοξα στην πρωτη της ευκαιρια, καταφερε να προηγηθει με τον Γεωργακη, οταν απο υπεροχη μπαλια του Καντερισκα, νικησε τον αντιπαλο τερματοφυλακα και εκανε το 0 - 1.
Η ομαδα του Στενημαχου, πληρωσε με το ιδιο νομισμα τη Δοξα, αφου στην πρωτη της επισκεψη στην περιοχη της ομαδος μας στο 30', καταφερε με ενα ασυληπτο σουτ να καρφωσει στην κυριολεξια τη μπαλα στο αριστερο "Γ" του Κασαπιδη.
Στο 35' λιγο ελειψε να πετυχει και 2ο γκολ η Θυελλα, αλλα ο Κασαπιδης ειπε οχι σε τετ α τετ με τον αντιπαλο ποδοσφαιριστη.
Και φτασαμε στο  20λεπτο με πολυ καλο ποδοσφαιρο για τη Δοξα, που χωρις υπερβολες το σκορ θα μπορουσε να φτασει και σε 1-7.
Στο 43' ο Καντερισκας σουταρε, με τη μπαλα να περναει συριζα αουτ, στο 54' ο Γεωργακηςεκανε ακριβως το ιδιο,στο 56' επειτα απο πολυ καλη ενεργεια του Τυψιου, πασαρε στον Γεωργακη, αυτος πλασαρε ωραια, αλλα ο αντιπαλος τερματοφυλακας μπλοκαρε τη μπαλα.
Ενα λεπτο μετα, στο 57' ο Γεωργακης εχασε πολυ καλη ευκαιρια για να προηγηθει η Δοξα, οταν απο καλη θεση επιασε κεφαλια με τη μπαλα να "γλυφει" το αριστερο καθετο δοκαρι και ολο τον παγκο της Δοξας να πεταγεται, αφου νομισαν οτι η μπαλα κατεληξε στα διχτυα.
Οι ευκαιριες της Δοξας δεν σταματησαν εδω, αφου στο 59' ο Καντερισκας βρεθηκε σχεδον μονος με τον τερματοφυλακα του Στενημαχου, αλλα δεν πλασαρε σωστα και η μπαλα περασε αουτ.
Στο 60' ο Γεωργακης εχασε αλλη μια πολυ καλη ευκαιρια, οταν απο πλαγια θεση σουταρε, αλλα και παλι ο αντιπαλος τερματοφυλακας απεκρουσε σε κορνερ.
Σε ολες αυτες τις ευκαιριες της Δοξας, η ομαδα του Στενημαχου εχει να αντιπαραθεσει μια αντεπιθεση στο 80', που στοιχισε την κοκκινη καρτα στον τερματοφυλακα της Δοξας Κασαπιδη, οταν απεκρουσε τη μπαλα με τα χερια εκτος περιοχης.
Η τελευταια ευκαιρια του αγωνα ανηκει στη Δοξα, οταν στο 86' και παλι ο Γεωργακης επιασε ενα πολυ καλο σουτ, αλλα ο γκολκιπερ του Στενημαχου εδιωξε και παλι σε κορνερ.
Ετσι μετα απο τοσες ευκαιριες, το παιχνιδι εληξε με 1 - 1 και την ομαδα μας για αλλη μια φορα να νιωθει αδικημενη απο το τελικο σκορ.
Στα θετικα του παιχνιδιου η παρουσια και παλι τριων 16χρονων ποδοσφαιριστων (Τανουσης Σερ, Ανθρακεας Χαρ. και Γεωργακης Στ.) που τα πηγαν αρκετα καλα και αποκτουν εμπειριες για το επομενο πρωταθλημα.
Στα αρνητικα, οι πολλες χαμενες ευκαιριες και η φτωχη επιθετικη συγκομιδη.
Η επομενη αγωνιστικη θα γινει το Σαββατο 22/2/14 και ωρα 15:30 με την ομαδα του Απολλωνα Λυκογιανη, στο γηπεδο της Παναγιωπουλας, λογω της αποκριας της Ναουσας και του οτι πολλοι ποδοσφαιριστες, την Κυριακη θα ειναι ντυμενοι Γενιτσαροι, τιμωντας την παραδοση της Ναουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου