ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

* ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ * ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ * ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9 ΩΡΑ 17:00 *

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ 0 - 5


Την μεγαλυτερη ( και πιο ντροπιαστικη ) ηττα της για φετος, γνωρισε η Δοξα απο την Ελπιδα Μονοσπιτων στο γηπεδο της Παναγιωπουλας.
Σε ενα παιχνιδι που δεν αντεχει σε κριτικη, καθως η Δοξα δεν εμφανιστηκε ουσιαστικα στο γηπεδο, η ομαδα των Μονοσπιτων εφτασε αρκετα ευκολα σ αυτο το 0 -5.

Βεβαια για καποιον που θελει να βρει δικαιολογιες ( οχι για την ηττα γιατι αυτη θα ερχοταν ευκολα η δυσκολα, αλλα για την εκταση του σκορ), θα μπορουσε να πει οτι η ομαδα ειχε καποιες ελλειψεις, με πρωτη και σημαντικοτερη αυτη του τερματοφυλακα της ομαδας, του κερβερου  Κασαπιδη.
Ειναι σημαντικη η προσφορα του Κασαπιδη φετος στην ομαδα, αφου εμπνεει εμπιστοσυνη στην αμυνα και μια σιγουρια στους παικτες, οτι πισω τους εχουν καποιον που δυσκολα θα νικηθει.
Ετσι χθες ( χωρις να καταλογισουμε ευθυνες στον εκτελων χρεη τερματοφυλακα Ανθρακεα, αφου οτι μπορουσε εκανε), οπως λεμε στην ποδοσφαιρικη διαλεκτο " οτι πηγαινε μεσα εγραφε".
Επισης μετα το 0 - 1 και στο δευτερο ημιχρονο ο προπονητης της ομαδας Βαγγελης Μισκος εβαλε δυο 15χρονους ποδοσφαιριστες  ( Τανουση και Ανθρακεα Χαρ. ) και εναν που δεν ειχε καθολου χρονο συμμετοχης φετος ( Σαρμπινος ), ετσι ωστε να παρουν παιχνιδια στα ποδια τους.
Επισης δεν αγωνιστηκε και ο ηγετης και προπονητης της ομαδας Βαγγελης Μισκος.
Οπως ειπαμε και πιο πανω, αυτο δεν αποτελει δικαιολογια γαι την ηττα, αφου θα ερχοταν ουτως η αλλως, αλλα αποτελει δικαιολογια για την εκταση του σκορ.
"Το καμπανακι" ειχε χτυπησει και στα δυο προηγουμενα παιχνιδια ( με Ακαδημια Βεροιας και Ολυμπιακο) ειδικα στα δευτερα ημιχρονα αυτων των παιχνιδιων, οταν και κινδυνεψαμε παλι απο ηττα.
Απλα αυτη τη φορα τα σημαδια τα ειδαμε απο το πρωτο ημιχρονο.
Εν κατακλειδι, το παιχνιδι περασε ( οπως περασε) και οι παικτες θα πρεπει απο τη μια να σηκωσουν το κεφαλι και να συνεχισουν την πολυ καλη πορεια που κανουν φετος ( και τους αξιζουν συγχαρητηρια γι αυτο, οπως και στο τεχνικο τιμ) και απο την αλλη να κατσουν και να προβληματιστουν και να σκεφτουν πως γινεται αυτη η ομαδα να παιζει πολυ καλη μπαλα σε ολα σχεδον τα γηπεδα που εχει αγωνιστει και σε δυσκολες εδρες, και να χανει  με 0 - 5 απο μια
οχι και τοσο δυνατη ομαδα, γιατι κακα τα ψεμματα τα Μονοσπιτα δεν ειναι η ομαδα που μπορουσε καποιος να στοιχηματισει πριν απο το παιχνιδι οτι θα κερδισει,και μαλιστα με 0 - 5 .
Για το παιχνιδι και τις φασεις, οπως ειπαμε δεν αντεχει σε κριτικη, μπραβο στην ομαδα των Μονοσπιτων που καταφερε και ειναι η μοναδικη ομαδα που εβαλε πεντε γκολ στη Δοξα και μαλιστα στην εδρα της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου