ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

* ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ * ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ * ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9 ΩΡΑ 17:00 *

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 2 - 2

Τοπικο ντερμπυ ειχαμε σημερα στο γηπεδο του Αγ. Νικολαου, αναμεσα στον Ολυμπιακο και τη Δοξα, που μετα απο ενα πολυ καλο παιχνιδι, αναδειχθηκαν ισοπαλοι με σκορ 2 -2.
Το παιχνιδι εγινε σε ενα αρκετα βαρυ τερεν, με κατα διαστηματα χιονοπτωση και μετα το 30' με αρκετη ομιχλη.
Το τελικο σκορ αφηνει παραπονεμενες και τις δυο ομαδες, αφου η Δοξα προηγηθηκε στο ημιχρονο με 0 - 2 και θα μπορουσε να πετυχει και τριτο γκολ, αλλα και ο Ολυμπιακος μπορουσε στο δευτερο ημιχρονο να κερδισει το παιχνιδι αφου ηταν καλυτερος, και εχασε αρκετες ευκαιριες.


Το παιχνιδι ξεκινησε με τον Ολυμπιακο να μπαινει πιο δυνατα και να κανει την πρωτη ευκαιρια στο 5', οταν ενας παικτης του επιασε ενα σουτ και η μπαλα περασε ελαχιστα αουτ.
Η Δοξα ευτυχησε σχεδον στην πρωτη της επισκεψη στην περιοχη του Ολυμπιακου να προηγηθει στο σκορ, οταν ο Μισκος σουταρε μεσα απο την περιοχη και εκανε το 1 - 0.
Στο 15' ο Βαρβερης εχασε πολυ καλη ευκαιρια να διπλασιασει τα τερματα της Δοξας , οταν απο λαθος της αμυνας επωφεληθηκε, εκλεψε τη μπαλα, αλλα δεν μπορεσε να νικησει τον αντιπαλο τερματοφυλακα.
Στο 27' κεφαλια παικτη του Ολυμπιακου μεσα απο την περιοχη, ο Κασαπιδης εδιωξε σε κορνερ.
Ετσι φτασαμε στο 31', ο Βαρβερης εφυγε σε αντεπιθεση απο αριστερα, εκανε σεντρα στην απεναντι πλευρα και στον Ιντο, αυτος με τη σειρα του βρηκε στην περιοχη τον Γεωργακη, που με ενα πολυ καλο πλασε δε δυσκολευτηκε να κανει το 0 - 2.
Στο 44' ο Ολυμπιακος εκανε την καλυτερη ευκαιρια του οταν σε σουτ εξω απο την περιοχη , η μπαλα χτυπησε πρωτα στο οριζοντιο δοκαρι και επειτα στο εδαφος, και ετσι οι δυο ομαδες πηγαν στα αποδυτηρια με το 0 - 2.
Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε, οπως ξεκινησε και το δευτερο ημιχρονο του προηγουμενου παιχνιδιου με την Ακαδημια Βεροιας, με την Δοξα να μπαινει πολυ νωθρα στον αγωνιστικο χωρο.
Ο Ολυμπιακος εκανε την πρωτη ευκαιρια του δευτερου ημιχρονου στο 47', οταν σε κεφαλια παικτη του, ο Κασαπιδης εδιωξε και παλι σε κορνερ.
Στο 57' απο λαθος του τερματοφυλακα ο Καντερισκας πλασαρε, σε σχεδον αδεια εστια, αλλα η μπαλα κολλησε στα νερα που υπηρχαν μπροστα απο την εστια του ολυμπιακου και ετσι το 0 - 2 παρεμεινε.
Τρια λεπτα αργοτερα, ο Ολυμπιακος καταφερε να μειωσει το σκορ σε μια φαση που δεν "μυριζε γκολ" οπως λεμε στην ποδοσφαιρικη διαλεκτο.
Εγινε μια σεντρα απο τα αριστερα, δεν μπορεσαν να συνενοηθουν σωστα Κασαπιδης και Κεπισης, με αποτελεσμα να μην διωξει κανενας και η μπαλα να φτασει σε αντιπαλο παικτη, οπου απο κοντα εκανε το 1-2.
Στο 68' ενα πολυ καλο σουτ του Μισκου, η μπαλα περασε ελαχιστα αουτ.
Στο 71' και σε μια ακινδυνη επιθεση του Ολυμπιακου, ο αμυντικος της Δοξας Κυριακιδης ανετρεψε τον παικτη του Ολυμπιακου, ο διατητης εδωσε πεναλτυ και μ αυτον τον τροπο, ο Ολυμπιακος ισοφαρισε το παιχνιδι σε 2 -2.
Ακομα ομως και μετα την ισοφαριση του παιχνιδιου, η Δοξα ειχε την ευκαιρια να παρει το παιχνιδι, αφου σχεδον στην εκπνοη του παιχνιδιου ο Καντερισκας βρεθηκε σχεδον μονος του στη μεγαλη περιοχη του Ολυμπιακου, αλλα δεν πλασαρε σωστα και ετσι χαθηκε η ευκαιρια να παρει τους τρεις βαθμους της νικης.
Το παιχνιδι τελειωσε με το σκορ αυτο και με την πικρα των παικτων της Δοξας να ειναι ζωγραφισμενη στα προσωπα τους, αφου μπορουσαν να κερδισουν το παιχνιδι.
Μετα και το παιχνιδι αυτο η Δοξα παρεμεινε για αλλη μια αγωνιστικη στην 3η θεση με 29 βαθμους, βγαζοντας αλλο ενα ντερμπυ χωρις να χασει ( εδω η βαθμολογια )
προθερμανση υπο χιονοπτωση







ο βοηθος προπονητη Ηλιας Στεργιος

στο 35' η ομιχλη εκανε την εμφανιση της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου