ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

* ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ * ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ * ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9 ΩΡΑ 17:00 *

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ - Α.Σ. ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ 1 - 2

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ?

 

Θα μπορουσε να ειναι ο τιτλος ενος τηλεπαιχνιδιου,ενος κουιζ, η ο τιτλος μιας διαφημισης, αλλα δυστυχως ειναι ο τιτλος που περιγραφει τον σημερινο ερασιτεχνικο αγωνα πρωταθληματος, αναμεσα στη Δοξα και την Ειρηνουπολη.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ?  Εχουν βαλθει ολοι, και αν οχι ολοι οι περισσοτεροι, διατητες, Ενωση και οι λοιπες δυναμεις του ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου του Νομου μας, να ανεβασουν στην Α1 την ομαδα της Ειρηνουπολης με καθε τροπο (θεμιτο και αθεμιτο).

Δεν εξηγηται αλλιως η σημερινη διατησια του διαιτητη Παρισιου, που καταφερε να εξοργισει σχεδον ολο το γηπεδο (παικτες - φιλαθλους) με τις αλλοπροσαλλες αποφασεις του. 
Ηταν ενας διαιτητης ανικανος και επικινδυνος, η ενας διατητης ικανος  που εβγαλε σε περας το εργο που του ανατεθηκε ?
Οτι απο τα δυο διαλεξετε, μεσα θα πεσετε για τον κυριο αυτον.
Ηταν τοσο μεγαλο το αγχος του για να περασει ευκολα η ομαδα της Ειρηνουπολης απο το γηπεδο της Δοξας, που αρον αρον βιαστηκε να δωσει πεναλτυ μολις στο 40" και στην πρωτη επισκεψη της φιλοξενουμενης ομαδας στη μεγαλη περιοχη της Δοξας, σε χερι που μονο αυτος ειδε.
Ενα πεναλτυ που ουτε ο προεδρος της Ειρηνουπολης δεν θα εδινε, αυτος με χαρακτηριστικη ανεση εδειξε τη βουλα και με το ευστοχο χτυπημα πεναλτυ, οι φιλοξενουμενοι ανοιξαν το σκορ.
Παρ' ολα αυτα η Δοξα παιζοντας πολυ καλο ποδοσφαιρο σημερα, εφτασε πολυ κοντα στην ισοφαριση με τον Ιντο, οταν η κεφαλια του εστειλε τη μπαλα στο οριζοντιο δοκαρι.
Η πιεση συνεχιστηκε για την ομαδα μας,χανοντας και αλλες ευκαιριες, ομως εδω ειχαμε τον αγραφο νομο του ποδοσφαιρου που λεει, οτι οταν πιεζεις και χανεις ευκαιριες δεχεσαι γκολ.
Ετσι στο 24' η Ειρηνουπολη εκανε το 0-2 επειτα απο λαθος της αμυνας της Δοξας.
Καπου εκει ο διαιτητης χαλαρωσε, του εφυγε το αγχος απο το 2-0 και αρχισε να δινει καποια σφυριγματα ανουσια  στην ομαδα μας( φαουλ στο κεντρο, πλαγια υπερ μας) εκνευριζοντας ακομη περισοτερο τους παικτες μας, αφου φαινοταν καθαρα οτι ο διαιτητης το εκανε επιτηδες.
Ηρθε ομως το 40' λεπτο που η ομαδα μας μειωσε το σκορ σε 1-2 και καπου εκει ο διατητης θυμηθηκε οτι ηρθε να επιτελεσει καθηκον στο γηπεδο, ακυρωνοντας ως επιθετικο φαουλ το γκολ, που παλι μονο αυτος ειδε.
Και σαν να μην εφτανε αυτο στο 44' δεν ειδε πεναλτυ στον Βαρβερη οταν ο αντιπαλος αμυντικος σχεδον τον αγκαλιασε, ριχνοντας τον κατω, με τον διαιτητη να λεει παιζεται και σχεδον ολη την ομαδα της Δοξας να πεφτει πανω του και να διαμαρτυρεται για ενα πεντακαθαρο πεναλτυ.
"Φωνη βοωντος εν τη ερημω" ομως για τον διατητη  που οπως ειπαμε ηρθε να επιτελεσει εργο.
Το ημιχρονο τελειωσε ετσι, και οι δυο ομαδες πηγαν στα αποδυτηρια με το 0-2.
Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε ιδανικα για την ομαδα μας, αφου στο 46 ηρθε το γκολ απο τον Γεωργιου, με πολυ ωραιο πλασε μεσα απο την μεγαλη περιοχη.
Δυστυχως για τον διατητη, δεν μπορουσε να ακυρωσει αυτο το γκολ,  αφου δεν υπηρχε κατι για να σφυριξει. 
Το μονο που θα μπορουσε να σφυριξει ηταν φαουλ στον τερματοφυλακα, αφου η μπαλα στο πλασε του Γεωργιου πηγε πολυ γωνια και ο τερματοφυλακας τεντωθηκε πολυ για να διωξει τη μπαλα, με κινδυνο να πιαστει η μεση του.
 Κατι που μεσα στην ενταση της στιγμης μαλλον δεν το σκεφτηκε.
Το γκολ αυτο εδωσε φτερα στα ποδια της ομαδος μας, αλλα δυστυχως ο διαιτητης ηταν εκει για να τα κοβει οποτε χρειαζοταν, ειτε με ανυπαρκτα φαουλ ειτε κανοντας τα στραβα ματια στις καθυστερησεις των φιλοξενουμενων.
Παρ' ολα αυτα η Δοξα εφτασε δυο φορες στην ισοφαριση, μια φορα με τον Ιντο οταν σχεδον μονος του με κεφαλια, σε σεντρα του Γεωργιου, εστειλε τη μπαλα ελαχιστα αουτ απο το αριστερο δοκαρι της Ειρηνουπολης και αλλη μια φορα στο 90' με τον Γεωργιου, οταν σε αντεπιθεση περασε τον αντιπαλο τερματοφυλακα και στο πλασε του σε σχεδον αδεια εστια, πεταχτηκε ο αμυντικος της Ειρηνουπολης και σχεδον πανω στη γραμμη εδιωξε τη μπαλα, στερωντας ετσι απο τη Δοξα την ισοφαριση.
Μετα απο αυτο ο διαιτητης (ο θεος να τον κανει) σφυριξε τη ληξη, μη κρατωντας καθυστερησεις σχεδον καθολου, οταν το παιχνιδι ειχε πανω απο 8-9 λεπτα καθυστερησεων.
Ηταν τοσο μεγαλο το αγχος  να τελειωσει την αποστολη του, που σφυριξε νωριτερα για να εχει το κεφαλι του ησυχο.
Ετσι το παιχνιδι τελειωσε, με νικητρια την ομαδα της Ειρηνουπολης ( οποιος ειδε το παιχνιδι δεν ειχε αμφιβολια για το ποιος θα ειναι ο τελικος νικητης) με 1-2.
Η ομαδα μας σημερα επαιξε πολυ καλα, στο τελος οι φιλαθλοι χειροκροτησαν τους ποδοσφαιριστες, αναγνωριζοντας τη μεγαλη προσπαθεια που κατεβαλλαν, παρα την εχθρικη διατησια 
MVP του αγωνα ο διαιτητης και θα πρεπει να του ανανγωρισουμε την ικανοτητα , να βγαζει σε περας την αποστολη που του αναθετουν :
Η ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ?




ο Γεωργιου μολις εχει κανει το 1-2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου