ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

* ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ * ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ * ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9 ΩΡΑ 17:00 *

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 2 - 0




Αλλη μια σημαντικη νικη πετυχε η Δοξα χθες στο γηπεδο της Παναγιωπουλας, επι του Κεραυνου Επισκοπης με σκορ 2-0.
Μ αυτη τη νικη ξεπερασε την ομαδα του Στενημαχου, κατακτωντας ετσι την 3η θεση του βαθμολογικου πινακα, 5 βαθμους πισω απο το 2ο Ροδοχωρι και 6 βαθμους απο την πρωτοπορο Ειρηνουπολη ( πατηστε εδω για τη βαθμολογια).

Εγινε ενα πολυ καλο παιχνιδι με αρκετες ευκαιριες και απο τις 2 ομαδες, αφου η καθε ομαδα ειχε τουλαχιστον 4-5 ευκαιριες για να σκοραρουν, και με την ομαδα της Επισκοπης να εχει 2 δοκαρια.
Η Επισκοπη μπηκε πιο δυνατα στο παιχνιδι και ειχε την πρωτη ευκαιρια στο 8', οταν και η μπαλλα πρωτα χτυπησε στο οριζοντιο δοκαρι και επειτα στο εδαφος.
Στη συνεχεια η Δοξα εχασε 2 πολυ καλες ευκαιριες για να ανοιξει το σκορ, αλλα στην πρωτη ευκαιρια η μπαλλα περασε ελαχιστα αουτ σε σουτ του Βαρβερη και στη δευτερη ευκαιρια απεκρουσε ο τερματοφυλακας της Επισκοπης σε πλασε του Καντερισκα.
Η συνεχεια ανηκει στην ομαδα μας, αφου πιεσε αρκετα την ανιπαλη ομαδα και η πιεση αυτη εφερε αποτελεσμα, αφου ο Βαρβερης ανοιξε το σκορ με πολυ ωραια κεφαλια, επειτα απο πολυ καλη σεντρα απο τα δεξια του Tυψιου.
Ετσι μ αυτο το σκορ εληξε το πρωτο ημιχρονο, ενω στα αξιοσημειωτα του πρωτου ημιχρονου ηταν και η αποβολη του προπονητη του Κεραυνου Επισκοπης Μποζινη, για εισοδο στον αγωνιστικο χωρο και εντονες διαμαρτυριες στον διατητη για ενα φαουλ στο κεντρο που εδωσε υπερ της Δοξας.
Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε παλι με υπεροχη της ομαδας της Επισκοπης αφου ηθελε να ισοφαρισει, αλλα αυτη η υπεροχη δεν κρατησε πολυ αφου η Δοξα καταφερε να ανεβασει την αποδοση της, ισσοροπωντας το παιχνιδι και μαλιστα εχασε αλλες 2 ευκαιριες, μια με τον πολυ καλο χθες Μισκο και μια με τον Βαρβερη.
Οσο περνουσε η ωρα και οσο η Δοξα δεν εβαζε δευτερο γκολ, η Επισκοπη πιεζε περισσοτερο για να ισοφαρισει και εχασε και αυτη αλλες δυο ευκαιριες για να φερει το παιχνιδι στα ισα.
Μαλιστα στη μια ευκαιρια ειχαμε και παλι τις εντονες αντιδρασεις της φιλοξενουμενης ομαδος, αφου η μπαλλα πηρε μια πολυ περιεργη τροχια, υστερα απο σουτ μεσα απο την περιοχη,  χτυπησε πρωτα στο οριζοντιο και επειτα στο καθετο δοκαρι της εστιας του Κασαπιδη, με τους ανθρωπους της ομαδας της Επισκοπης να υποστηριζουν οτι η μπαλα χτυπησε στη μεσα μερια του δοκαριου.
Κατι τετοιο φυσικα δεν εγινε , και το παιχνιδι συνεχιστηκε με την ομαδα μας να βρισκει τον δρομο προς τα διχτυα για δευτερη φορα, με τον Μισκο επειτα απο πολυ καλη προσπαθεια και ασιστ  απο τον Γιαννουλη.
Ετσι τελειωσε το παιχνιδι, με την ομαδα μας να παιρνει για αλλη  μια φορα τους 3 βαθμους της νικης
και να στογγυλοκαθεται οπως ειπαμε και στην αρχη στην 3η θεση της βαθμολογιας.


*Απο τα ευτραπελα του παιχνιδιου ηταν η αποβολη με 2η κιτρινη παικτη της Επισκοπης, ομως το θεμα ηταν οτι ο διαιτητης του αγωνα δεν ειχε βγαλει ποτε πρωτη κιτρινη.
Οταν ο διαιτητης εβγαλε κιτρινη καρτα και μετα κοκκινη, ολος ο παγκος της Επισκοπης μπηκε μεσα και διαμαρτυρονταν (σωστα) οτι ο παικτης δεν ειχε κιτρινη, αφου το πρωτο ημιχρονο τελειωσε χωρις να βγαλει ο διαιτητης καμια κιτρινη κρτα.
Ο διατητης καταλαβε το λαθος του και πηρε την αποφαση του πισω.
Ηταν κατι που δεν το βλεπουμε καθε μερα στα γηπεδα.

*Στην αρχη του παιχνιδιου κρατηθηκε ενος λεπτου σιγη στη μνημη του επι 5 χρονια προεδρου της Δοξας Αντωνη Καρταλη που απεβιωσε την Πεμπτη 5/12 σε ηλικια 64 χρονων.
Η Διοικηση της ομαδος κατεθεσε στεφανι στην κηδεια του,  εκφραζοντας τα συλληπητηρια του στη συζυγο του Στελλα, ενω παραβρεθηκε συσσωμη η Διοικηση της ομαδος στην κηδεια.
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου