ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

* ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ * ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ * ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9 ΩΡΑ 17:00 *

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 0 - 0

Ξεκινησε και παλι το πρωταθλημα της Α2 ερασιτεχνικης, επειτα απο τη διακοπη λογω εορτων, με την ομαδα μας να αγωνιζεται στο γηπεδο του Ροδοχωριου με τον τοπικο ΓΑΣ και να αναδεικνυεται ισοπαλη 0 - 0.
Ετσι η ομαδα μας παρεμεινε για αλλη μια αγωνιστικη στην 3η θεση της βαθμολογιας βγαζοντας αλλο ενα δυσκολο ντερμπυ (πατηστε εδω για τη βαθμολογια)
Εγινε ενα πολυ καλο παιχνιδι  με πολλες φασεις και απο τις δυο ομαδες, δικαιωνοντας τους αρκετους φιλαθλους που βρεθηκαν στο γηπεδο.
Βεβαια για καποιον που δεν ηταν στο γηπεδο και μαθαινοντας το τελικο αποτελεσμα, θα ελεγε οτι η Δοξα απεσπασε ισοπαλια απο το Ροδοχωρι στην εδρα του, αλλα η αληθεια ειναι οτι το Ροδοχωρι απεσπασε ισοπαλια απο τη Δοξα, αφου αν καποιος επρεπε να κερδισει, αυτη ηταν η ομαδα της Δοξας.
Οχι οτι το Ροδοχωρι δεν ειχε ευκαιριες να σκοραρει, αλλα δεν ηταν τοσο κλασικες οσο αυτες της Δοξας ( τρια τετ α τετ με τον τερματοφυλακα, δοκαρι, απεκρουση πανω στη γραμμη κτλ) και ετσι η ομαδα του Ροδοχωριου θα πρεπει να ευχαριστει το Θεο που πηρε την ισοπαλια.

Το παιχνιδι ξεκινησε με το Ροδοχωρι να εχει την κατοχη της μπαλας και να κανει την πρωτη ευκαιρια, οταν στο 15' η μπαλα σταματησε στο δοκαρι του Κασαπιδη.
Η Δοξα στη συνεχεια ανεβασε ρυθμο, πηρε την κατοχη και στο 20' ισοφαρισε τις ευκαιριες, οταν ο Γεωργακης βρεθηκε απεναντι απο τον τερματοφυλακα του ΓΑΣ, επιασε ενα πολυ δυνατο σουτ, αλλα ο γκολκηπερ του Ροδοχωριου απεκρουσε στην κλειστη του γωνια, διωχνοντας σε κορνερ.
Η πιεση στην εστια της γηπεδουχου συνεχιστηκε , αλλα στο 27' ενα πολυ σκληρο φαουλ του Κεπιση στον Παρηγοροπουλο του ΓΑΣ, κοντεψε να τιναξει το παιχνιδι στον αερα.
Σχεδον ολοι ( φιλαθλοι, παικτες του Ροδοχωριου) επεσαν πανω στον Κεπιση για το φαουλ αυτο, με τον Παρηγοροπουλο να σφαδαζει στο εδαφος.
Ευτυχως καποιοι πιο ψυχραιμοι μπορεσαν να ηρεμησουν και τους υπολοιπους και αφου ειδαν οτι ο παικτης του ΓΑΣ δεν ειχε κατι σοβαρο, συνεχιστηκε το παιχνιδι με τον Παρηγοροπουλο να ξαναπαιρνει κανονικα τη θεση του στο γηπεδο.
Επειτα απο την διακοπη αυτη του παιχνιδιου για περιπου 10 λεπτα, δεν σημειωθηκε καποια ευκαιρια για καμια απο τις δυο ομαδες μεχρι το ημιχρονο, και ετσι το 0 -0  εμεινε.
Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε οπως και το πρωτο με το Ροδοχωρι να κανει την πρωτη ευκαιρια, οταν σε ενα σουτ η μπαλα περασε πανω απο τα δοκαρια του Κασαπιδη.
Η συνεχεια ανηκει στη Δοξα, και στο 54' ο Βαρβερης βρεθηκε απεναντι απο τον τερματοφυλακα του ΓΑΣ, ομως ο παικτης της Δοξας δεν μπορεσε να νικησει τον αντιπαλο τερματοφυλακα.
Η υπεροχη της ομαδος μας συνεχιστηκε και στο 70' νεα ευκαιρια, αυτη τη φορα με τον Μισκο, παλι σε τετ α τετ εστειλε τη μπαλα στο αριστερο καθετο δοκαρι του ΓΑΣ.
Και ηρθε η μεγαλυτερη και καλυτερη στιγμη του αγωνα, οταν ο Καντερισκας βρεθηκε απεναντι απο τον τερματοφυλακα του Ροδοχωριου, πλασαρε πολυ ωραια, η μπαλα περασε απο τον τερματοφυλακα , αλλα πανω στη γραμμη ενας αμυντικος της γηπεδουχου ομαδας, προλαβε και εδιωξε πριν καταληξει στα διχτυα.
Στη συνεχεια η Δοξα πιεσε και αλλο για να παρει τη νικη, ομως δεν τα καταφερε και ετσι το παιχνιδι τελειωσε 0 -0, με τη Δοξα οπως ειπαμε και στην αρχη, να ειναι αυτη που νιωθει αδικημενη με το αποτελεσμα αυτο.
Ηταν ενα πολυ καλο παιχνιδι, με αρκετες φασεις και οι δυο ομαδες εδειξαν οτι δικαια βρισκονται στις πρωτες θεσεις της βαθμολογιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου