ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

* ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ * ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ * ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9 ΩΡΑ 17:00 *

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ 2 - 1

Αλλη μια πολυτιμη νικη πηρε η ομαδας μας σημερα στο γηπεδο της Παναγιωπουλας, με αντιπαλο την ομαδα του Κοπανου, με σκορ 2-1.
Με τη νικη αυτη εχουμε εδραιωθει μονοι μας, στην 4η θεση του βαθμολογικου πινακα με 18 βαθμους (πατηστε εδω για τη βαθμολογια).
Το παιχνιδι ξεκινησε με την ομαδα μας να κυριαρχει στο κεντρο,χωρις ομως να μπορει να φτασει στην αντιπαλη εστια με αξιωσεις.
Μετα το πρωτο μισαωρο η ομαδα ανεβασε ρυθμους και εφτασε μια ανασα απο το να προηγηθει,  ομως το πλασε του Ιντου ηταν αδυναμο. Στη συνεχεια αλλη μια πολυ καλη ευκαιρια χαθηκε απο τον Καντερισκα, αφου το σουτ που επιχειρησε περασε ελαχιστα αουτ.
Το ημιχρονο τελειωσε με το ισοπαλο 0-0 ( για πρωτη φορα φετος, αφου σε καθε παιχνιδι της Δοξας στο ημιχρονο υπηρχε σκορ) και με τις 2 ομαδες να ανασυντασουν τις δυναμεις τους για το δευτερο ημιχρονο.
Ξεκινησε το δευτερο ημιχρονο με τη Δοξα να πιεζει για να προηγηθει και το καταφερνει υστερα απο εξαιρετικη κεφαλια του Βαρβερη.
Το παιχνιδι κυλησε στη συνεχεια στο ιδιο τεμπο, με την ομαδα μας να προσπαθει για το δευτερο γκολ, με την ομαδα του Κοπανου να προσπαθει να ισοφαρισει, αλλα οσες φορες χρειαστηκε ηταν εκει ο "Κερβερος" Κασαπιδης που χαλουσε τα σχεδια τους.
Τελικα σε μια αντεπιθεση της Δοξας και αφου απεκρουσε ο τερματοφυλακας του Κοπανου πλασε του Βαρβερη, ο Καντερισκας ανατραπηκε στην επαναφορα της μπαλλας, με τον διατητη Παυλιδη να καταλογιζει την εσχατη των ποινων.
Το πεναλτυ ανελαβε να το εκτελεσει ο Γεωργιου και με ευστοχο πλασε εκανε το 2-0 και καπου εκει ολοι νομισανε ( με πρωτους τους ποδοσφαιριστες της ομαδας μας), οτι το παιχνιδι τελειωσε.
Ομως οι παικτες του Κοπανου ειχαν αλλη αποψη και υστερα απο πιεση και καποιες μικροευκαιριες καταφεραν με τον Δαιο να μειωσουν σε 2-1 και το παιχνιδι να παρει αλλη τροπη.
Το παιχνιδι συνεχιστηκε με την Δοξα να χανει παλι ευκαιριες για να καθαρισει το παιχνιδι, την ομαδα του Κοπανου να προσπαθει να φτασει στην εστια μας με βαθιες μπαλλιες, κατι που ηταν "βουτυρο στο ψωμι" του Κασαπιδη.
Το παιχνιδι τελειωσε με την ομαδα μας να πανηγυριζει αλλη μια σημαντικη νικη και μια αγωνιστικη πριν το φιναλε του πρωτου γυρου, να ειμαστε στην 4η θεση του βαθμολογικου πινακα.
Μπραβο σε ολους τους ποδοσφαιριστες, στον προπονητη Βαγγελη Μισκο, στο βοηθο του Στεργιο Ηλια και στη Διοικηση ,για την πολυ μεγαλη προσπαθεια που καταβαλλουν , ετσι ωστε η ομαδα να τερματισει οσο πιο ψηλα γινεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου