ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

* ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ * ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ * ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9 ΩΡΑ 17:00 *

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 0 - 4

Σπουδαια νικη πηρε η ομαδα μας , στο γηπεδο της Λυκογιαννης με αντιπαλο την τοπικη ομαδα του Απολλωνα, με σκορ 0-4.
Η ομαδα δειχνει  σταθεροτητα και σοβαροτητα  στα τελευταια παιχνιδια, με αποτελεσμα να εχει εδραιωθει στην 4η θεση του βαθμολογικου πινακα ( πατηστε εδω για τη βαθμολογια).
Το παιχνιδι εξελιχθηκε πολυ καλα για την ομαδα της Δοξας, αφου τις 2 πρωτες ευκαιριες , ο εξαιρετικος χθες Καντερισκας τις μετετρεψε σε γκολ με σχεδον πανομοιοτυπο τροπο. Ειδε εκτος φασης και αρκετα εξω απο την εστια του τον τερματοφυλακα του Απολλωνα , και με αριστοτεχνικο τροπο περασε την μπαλλα απο πανω του, με αποτελεσμα το σκορ να γινει σε 3 λεπτα 0 - 2.
Το παιχνιδι συνεχιστηκε με πολλα νευρα απο την πλευρα των γηπεδουχων και σε βαρος της διατητικης τριπλετας ( χωρις λογο κατα τη γνωμη μου), αφου διαμαρτυρονταν σε καθε φαση, ειτε για πλαγιο αουτ, ειτε για φαουλ στο κεντρο, ειτε για πεναλτυ σε βουτιες των γηπεδουχων.
Αυτο ειχε ως αποτελεσμα ο διατητης να αποβαλλει με κοκκινη καρτα εναν παικτη απο την ενδεκαδα της τοπικης ομαδας και εναν απο τον παγκο, για εξυβριση.
Στη συνεχεια η ομαδα μας εκμεταλευτηκε τον εκνευρισμο των γηπεδουχων και με ενα γκολ για highlights  απο τον Ιντο εκανε το 0 -3. Το γκολ προηλθε μετα απο πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλλας, οπου χαθηκε το τοπι οπως λεμε στην ποδοσφαιρικη διαλεκτο.
Το 0-4 εγινε και παλι απο τον Ιντο και ετσι τελειωσε το παιχνιδι οπου βρηκε την ομαδα μας νικητρια για αλλο ενα παιχνιδι, πιστοποιωντας ετσι την αγωνιστικη της ανοδο.
Στα αξιοσημειωτα του παιχνιδιου, ηταν και η εισοδος στον αγωνα και για 20-25 λεπτα περιπου, 3 παιδια που αποτελλουν το μελλον της ομαδας, αφου ειναι απο την ακαδημια της Δοξας.
Προκειται για τους  Σεραφειμ Τανουση, Λαμπη Ανθρακεα και Σταυρο Γεωργακη τρια παιδια που παιρνουν παιχνιδια φετος στα ποδια τους, ετσι ωστε του χρονου να παιζουν βασικοι στην ομαδα μας.
Βεβαια υπαρχουν και αρκετα ακομη παιδια που φετος θα παρουν ευκαιριες, αφου ο προπονητης της ομαδος Βαγγελης Μισκος και ο βοηθος του Στεργιος Ηλιας, θελουν σταδιακα η ομαδα να βασιστει στα παιδια που βγαινουν απο τις ακαδημιες της και ειναι πολλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου