ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

* ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ * ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ * ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9 ΩΡΑ 17:00 *

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Πραγματοποιηθηκε χθες η κοπη της βασιλοπιτας της Δοξας για το νεο ετος, στο καφε USB οπου παραβρεθηκαν οι ποδοσφαιριστες, οι φιλοι της ομαδας, αλλα και  παλαιμαχοι ποδοσφαιριστες.
Στην εκδηλωση επισης παραβρεθηκαν ο Αντιδημαρχος αθλητισμου κ. Δαγγας που εκοψε τη βασιλοπιτα, αλλα και ο πρωην Δημαρχος Ναουσας κ. Καραμπατζος δειχνοντας ετσι την αγαπη του για την ομαδα μας.
Η εκδηλωση ξεκινησε
με την καθιερωμενη ευχη που διαβασε ο πιστος οπαδος της Δοξας πατηρ Φιλλιπος, που δεν εχει χασει μεχρι στιγμης αγωνα της Δοξας στην Παναγιωπουλα.
Στη συνεχεια το λογο πηρε ο προεδρος της Δοξας Μισκος Γιαννης που μετα τις ευχες για το νεο ετος, στην ομιλια του σταθηκε ιδιαιτερα στον κοσμο της ομαδας, που ειναι ο βασικος χορηγος της ομαδας.
Η Δοξα, ειπε, δεν εχει καποιον παραγοντα που μπορει να βαλει το χερι βαθεια στην τσεπη, κρατικη επιχορηγηση δεν υπαρχει και ετσι στρεφεται στον κοσμο της που τη στηριζει στις διαφορες εκδηλωσεις που διοργανωνει η ομαδα, σε λαχειοφορους αγορες, σε καρτες διαρκειας , σε ημερολογια και σε πολλα αλλα.
Επειτα το λογο πηρε ο Αντιδημαρχος κ. Δαγγας που εξηρε το εργο της Διοικησης της ομαδας, που σε δυσκολα χρονια, μπορει και κρατα την ομαδα σε υψηλο επιπεδο.
Στη συνεχεια εκοψε τη βασιλοπιτα με τυχερο, το κομματι των ιδρυτων της ομαδας το οποιο παρελαβε ενας εκ των ιδρυτων ο Μισκος Δημητρης, που κερδισε ενα ρολοι τοιχου με το σημα της Δοξας.
Επισης ενα ρολοι τοιχου με το σημα της ομαδας κερδισε και ο Σταυρος Βασιλειου.
Στο τελος της εκδηλωσης η Διοικηση της ομαδας, θελοντας να τιμησει τον Σταυρο Παζαρεντση για την ανεκτιμητη προσφορα του στο συλλογο, εδωσε τιμητικη πλακετα στη συζυγο του Βαγελλιω ( μια και ο ιδιος λογω ειλλημενων υποχρεωσεων δεν μπορεσε να παραβρεθει).
Το Δ.Σ. της ομαδας ευχεται καλη χρονια σε ολους, με υγεια και ευτυχια, το 2015 να ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις και ευχεται επισης  να ειμαστε ολοι καλα, ετσι ωστε να παραβρεθουμε και του χρονου  στην κοπη της βασιλοπιτας για το 2016.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου