ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

* ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ * ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ * ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9 ΩΡΑ 17:00 *

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ 2 - 1


Μετα απο ενα πολυ καλο παιχνιδι αναμεσα στη Δοξα και την Ακαδημια Βεροιας, η Δοξα ηταν η τελικη νικητρια με σκορ 2-1 και ετσι με το αποτελεσμα αυτο η ομαδα μας παρεμεινε στην 3η θεση της βαθμολογιας ( πατηστε εδω για τη βαθμολογια)
Η Δοξα ειχε δυο προσωπα στο παιχνιδι, αφου στο πρωτο ημιχρονο και μεχρι να κανει το σκορ 2-0 επαιζε καταπληκτικα, με πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας και με αρκετες ευκαιριες για να φτασει σε μια ανετη νικη.
Μετα και σχεδον σε ολοκληρο το δευτερο ημιχρονο, η Δοξα ηταν σαν να μην βγηκε στο γηπεδο, αφου εδωσε την ευκαιρια στην ομαδα της Ακαδημιας να μειωσει στο σκορ και να απειλησει μαλιστα με ισοφαριση.
Το πρωτο ημιχρονο λοιπον, ξεκινησε με τη Δοξα να φορτσαρει πολυ, ωστε να καθαρισει νωρις το παιχνιδι.
Στο 6' λεπτο ο Καντερισκας εστειλε τη μπαλα ελαχιστα πανω απο τα δοκαρια της Ακαδημιας, σε προσπαθεια του να κρεμασει τον τερματοφυλακα.
Στο 15' ο Γεωργιου επιασε ενα αψυχο σουτ οταν βρεθηκε σχεδον απεναντι απο την εστια της Ακαδημιας.
Στο 17' ο Γεωργιου επιασε ενα δυνατο σουτ, αλλα ο γκολκηπερ της Ακαδημιας εδιωξε σε κορνερ.
Στο 21' ο Μισκος σουταρε δυνατα αλλα η μπαλα περασε ελαχιστα αουτ.
Και ετσι φτασαμε στο 28', που επιτελους μετα απο πολες ευκαιριες, ο Μισκος με δυνατο σουτ εξω απο την περιοχη, εκανε το 1-0.
Στο 33' η Ακαδημια ειχε τη μοναδικη της ευκαιρια στο πρωτο ημιχρονο  να ισοφαρισει, οταν απο λαθος συνενοηση των αμυντικων της Δοξας , ενας παικτης της βρεθηκε σχεδον απεναντι απο τον Κασαπιδη, αλλα πλασαρε αουτ.
Στο 40' ο Καντερισκας εκανε το 2-0, το ημιχρονο τελειωσε και μαζι τελειωσε ο μονολογος της Δοξας στο παιχνιδι.
Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε, με την ομαδα της Δοξας οπως ειπαμε και πριν να μην εχει βγει ουσιαστικα στον αγωνιστικο χωρο, και η Ακαδημια αρκετα νωρις καταφερε να μειωσει το σκορ σε 2-1 στο 52', οταν βγηκε σε αντεπιθεση.
Στο 67' λιγο ελλειψε να ισοφαρισει η Ακαδημια, αλλα εκει μιλησε η κλαση του Κασαπιδη, οταν απογειωθηκε σε σουτ παικτη της Ακαδημιας και εδιωξε σε κορνερ.
Παρ' ολο την κακη αποδοση της Δοξας στο δευτερο ημιχρονο, καταφερε και εκανε αλλες τρεις ευκαιριες, μια με τον Ιντο στο 75', μια με τον Βαρβερη στο 80' και αλλη μια με τον Καντερισκα στο 85'.
Σ αυτες τις ευκαιριες, η Ακαδημια εχει να αντιπαραθεσει μια ευκαιρια στο 77', οταν σε πλασε ενος παικτη της Ακαδημιας, η μπαλα περασε διπλα απο το δοκαρι της εστιας του Κασαπιδη.
Σε γενικες γραμμες, η Δοξα εκανε αρκετες ευκαιριες, αλλα στο δευτερο ημιχρονο φανηκε σαν να ηταν αδιαφορη και εκανε πολυ ευκολα το λαθος, με αποτελεσμα ο προπονητης Βαγγελης Μισκος σε ολο σχεδον το δευτερο ημιχρονο να φωναζει στους ποδοσφαιριστες του να ξυπνησουν.
Ευτυχως για τη Δοξα, δεν της κοστισε αυτη η αδιαφορια του δευτερου ημιχρονου, αφου πηρε τους τρεις βαθμους της νικης, αλλα αν ο αντιπαλος ηταν καποια δυνατοτερη ομαδα, σιγουρα δεν θα επαιρνε τη νικη.
Ξεχναμε λοιπον αυτο παιχνιδι , κραταμε μονο τη νικη ( οπως ειπε και ο προπονητης  της Δοξας στα αποδυτηρια στο τελος του παιχνιδιου), γιατι μας περιμενουν δυσκολα παιχνιδια με πρωτο την ερχομενη Κυριακη, με την ομαδα του Ολυμπιακου Ναουσας στο γηπεδο του Αγιου Νικολαου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου