ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

* ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ * ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ * ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9 ΩΡΑ 17:00 *

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ 0 - 1




Συνεχιζοντας το νικηφορο σερι της, η ομαδα της Δοξας πετυχε αλλη μια σπουδαια νικη, αυτη τη φορα επι του Μακεδονα Βεροιας.
Ηταν το τελευταιο παιχνιδι του πρωτου γυρου, που βρισκει την ομαδα μας στην 4η θεση του βαθμολογικου πινακα (πατηστε εδω για να δειτε τη βαθμολογια ).
Το παιχνιδι εγινε σε ενα γηπεδο με αρκετα νερα λογω της βροχης, αλλα παρ' ολα αυτα εγινε ενα καλο παιχνιδι με αρκετες φασει, κυριως στην εστια του Μακεδονα.
Ο αγωνας ξεκινησε με την ομαδα μας να εχει τον ελεγχο του παιχνιδιου,
με παιχνιδι κατοχης και με καποιες μικροευκαιριες στα πρωτα 20 λεπτα.
Απο κει και περα η ομαδα ανεβασε ρυθμο και στο 43΄ εφτασε στο γκολ, οταν ο Καντερισκας βγηκε απεναντι απο τον αντιπαλο τερματοφυλακα και με πολυ ωραιο πλασε εκανε το 1-0.
Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε με βροχη, και εκανε πιο βαρυ τον αγωνιστικο χωρο.
Η πιεση της Δοξας συνεχιστηκε και σε μια αντεπιθεση, εφυγε και παλι ο Καντερισκας μονος του, βρεθηκε  παλι απεναντι απο τον αντιπαλο τερματοφυλακα, αυτος μη εχοντας να κανει κατι καλυτερο, τον ανετρεψε στη γραμμη της μεγαλης περιοχης και ο διατητης του αγωνα τον απεβαλλε με κοκκινη καρτα, ως τελευταιο παικτη.
Επειτα  καποιες μικροευκαιριες απο την ομαδα του Μακεδονα δεν ανησυχησαν τον τερματοφυλακα Στογιαννη (  απο αμυντικος, εγινε τερματοφυλακας λογω απουσιας του Κασαπιδη).
 Στη συνεχεια και απο το 65' και μετα η ομαδα μας εχασε κλασσικες ευκαιριες για να διπλασιασει τα τερματα της, 2 φορες με τον Μισκο, 2 φορες με τον Ιντο και αλλη 1 φορα με τον Καντερισκα.
Δεν το καταφερε βεβαια και ετσι ο αγωνας εληξε με το 1 - 0 που διαμορφωθηκε στο 43' με τον Καντερισκα.
Ο πρωτος γυρος εληξε, η συγκομιδη ποντων ηταν αρκετα ικανοποιητικη για την ομαδα μας ( κατι που πολλοι δεν περιμεναν), και θα πρεπει τωρα να δειξουμε αν οχι καλυτερο, τουλαχιστον τον ιδιο ζηλο που δειξαμε μεχρι τωρα.
Την επομενη Κυριακη δεν εχει πρωταθλημα, υπαρχει ρεπο για ολες τις ομαδες, και το πρωταθλημα συνεχιζεται την Κυριακη 8/12 και ωρα 15:00 ( στο δευτερο γυρο τα παιχνιδια ειναι απογευματινα), με αντιπαλο την ομαδα του Κεραυνου Επισκοπης στο γηπεδο της Παναγιωπουλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου