ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

* ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ * ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ * ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9 ΩΡΑ 17:00 *

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : AEK ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ - ΔΟΞΑ 1-0

Ξεκινησαν οι επισημες υποχρεωσεις της ομαδας και χθες για την πρωτη φαση του κυπελλου της ΕΠΣ Ημαθιας,  ητηθηκε στο Καμποχωρι απο την τοπικη ομαδα με σκορ 1-0.
Η ομαδα μας μπηκε δυνατα στο παιχνιδι πιεζοντας την αντιπαλη αμυνα και αυτο ειχε ως αποτελεσμα
να εχουμε την πρωτη καλη ευκαιρια στο παιχνιδι, με τον Χαρη Γεωργακη να σημαδευει το οριζοντιο δοκαρι.
Στη συνεχεια, το Καμποχωρι ανεβασε την αποδοση του και εφτασε 2-3 φορες στο γκολ απο αδρανεια της αμυνας ,
αλλα ο τερματοφυλακας της ομαδας  Γιωργος Κασαπιδης  ειπε οχι και ετσι το 0-0 παρεμεινε.
Ετσι φτασαμε στο 33', οπου παλι απο αμυντικο λαθος,ο Ριστεμογλου βρεθηκε απεναντι απο τον Κασαπιδη και εκανε το 1-0.
Η Δοξα δεν το εβαλε κατω και εχασε αλλες 2 ευκαιριες ( η μια κλασικη σε  τετ α τετ με τον αντιπαλο τερματοφυλακα) με τον Χρηστο Τυψιο και το ημιχρονο να τελειωνει με το 1-0.
Στο δευτερο ημιχρονο ο προπονητης της Δοξας Βαγγελης Μισκος εκανε 2 αλλαγες, με την πρωτη να ειναι ο ιδιος στη θεση του Τυψιου και τη δευτερη τον Κυριακιδη στη θεση του Βρουφτση.
Με τι αλλαγες αυτες, η πιεση στην αντιπαλη αμυνα αυξηθηκε και η ομαδα μας εχασε αρκετες ευκαιριες να ισοφαρισει το παιχνιδι, αλλα καποιες φορες η αστοχια των επιθετικων και αλλες φορες ο αντιπαλος τερματοφυλακας, απετρεψαν την ισοφαριση του σκορ και ετσι το παιχνιδι εληξε με το 1-0, που διαμορφωθηκε στο πρωτο ημιχρονο, με την ομαδα του Καμποχωριου να παιρνει τη νικη και την προκριση για την επομενη φαση του κυπελλου.
Σιγουρα το κυπελλο δεν ηταν μεσα στους στοχους της ομαδας, αλλα οι πολλες χαμενες ευκαιριες και τα λαθη στην αμυνα προβληματιζουν τον τεχνικο της ομαδος μας, Βαγγελη Μισκο, γιατι σε 2 εβδομαδες ξεκιναει το πρωταθλημα και τετοια παιχνιδια δεν πρεπει να χανονται.
Σε γενικες γραμμες η ομαδα πηγε καλα, ετρεξε αρκετα, πιεσε την αντιπαλη αμυνα, επαιξε κατα διαστηματα καλο ποδοσφαιρο και αφησε υποσχεσεις για το μελλον.

Οι συνθεσεις των 2 ομαδων :

ΑΕΚ Καμποχωρίου : Πιπιλιάρης , Παπαδόπουλος , Χαρισόπουλος , Χατζόπουλος, Θαγκόπουλος (46′ Χαρισόπουλος .), Παπαδόπουλος Α. (75′ Φέιμ), Τσαρούχας, Κιστογλίδης (75′ Βουλγαράκης), Πιπιλιάρης ., Πουρλιοτόπουλος, Ριστέμογλου.
Δόξα Νάουσας : Κασαπίδης, Γιαννούλης, Γερασόπουλος, Βρούφτσης (46′ Κυριακίδης), Κεμαλίδης, Στογιάννης, Ίντος, Τύψιος (46′ Μίσκος), Καντερίτσκας, Γεωργάκης, Βαρβέρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου