ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

* ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ * ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ * ΣΑΒΒΑΤΟ 3/9 ΩΡΑ 17:00 *

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

Πραγματοποιηθηκε σημερα Δευτερα 29/7 η πρωτη προπονηση της Δοξας για την αγωνιστικη περιοδο 2013 - 14, μεσα σε πολυ καλο κλιμα και με αρκετα νεα προσωπα.
Συσωμη παραβρεθηκε και η Διοικηση της ομαδας, ωστε να λυθουν τυχον προβληματα στην πρωτη προπονηση - συγκεντρωση της ομαδας.
Στην αρχη το λογο πηρε ο Προεδρος της ομαδας Μισκος Γιαννης και αφου καλοσωρισε τους νεους ποδοσφαιριστες στην ομαδα, εξηγησε οτι φετος θα αλλαξουν πολλα πραγματα στην ομαδα με τη νεα Δοικηση,
ζητησε απ ολους σκληρη δουλεια στις προπονησεις, πειθαρχεια στα αποδυτηρια και στις προπονησεις, ενω κατεστησε απολυτο αφεντικο στα αποδυτηρια τον προπονητη της ομαδας Βαγγελη Μισκο.
Επειτα το λογο πηρε ο Γενικος αρχηγος της ομαδας Στογιαννης Γιαννης, που ζητησε απο τους ποδοσφαιριστες ομμοψυχια, να σεβονται ο ενας τον αλλο στο γηπεδο και με πολυ δουλεια θα φτασουμε στο επιθυμητο αποτελεσμα που ειναι μια αρκετα καλη πορεια στο πρωταθλημα.
Τελος, μιλησε και ο προπονητης της ομαδας Μισκος Βαγγελης,  που ζητησε απο τα παιδια να ερχονται λιγο νωριτερα στις προπονησεις , ετσι ωστε στο χρονο που θα ερθουν νωριτερα να μπορεσουν οι παικτες να συσφιξουν τις σχεσεις τους, να πουν δυο κουβεντες κτλ.
Επισης ζητησε και αυτος σκληρη δουλεια στο γηπεδο, πειθαρχια και οχι πολλα λογια.
Επειτα ξεκινησε και η πρωτη προπονηση της ομαδας με αρκετο τρεξιμο και ασκησεις.
Αξιζει να σημειωθει οτι στην προπονηση πηραν μερος και αρκετα παιδια ηλικιας 14-15 χρονων, που θελουν να προπονουνται με την ομαδα, ετσι ωστε μετα απο λιγο καιρο, να ειναι στη βασικη ενδεκαδα της ομαδας.
Το επομενο ραντεβου οριστηκε για αυριο Τριτη στις 19:00.


*Φωτογραφιες και παρελειπομενα απο την "πρωτη" της Δοξας προσεχως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου